Kontaktirajte nas:

098 279 269

Škola jahanja: 099 655 1100

E-mail: jockey.klub@gmail.com

Karlovačka cesta 80 K, Zagreb

casino siteleri

Broj posjeta:

Danas:

Ovaj mjesec:

Ove godine:

Što možete vidjeti kod nas?


Osim naših konja na našem ranču možete pronaći pregršt drugih životinja te provesti vrijeme uz druge aktivnosti koje nisu jahanje! Kako? Pročitajte u daljnjem tekstu.

Provesti vikend na svježem zraku, upoznati mnoge domaće životinje, jahati na konjima kraj jezera i uživati u tišini uz štap za pecanje... Zvuči nemoguće pronaći to negdje u blizini grada. Sve to možete dobiti na prostoru našeg ranča na samom rubu grada.

 

Možete razveseliti svoje klince sadržajnim vikendom u Jockey klubu. Aktivnosti ne manjka i sigurno će puni dojmova prepričavati izlet danima. Osim što imate priliku upoznati se s konjičkim sportom i držanjem konja možete se i okušati u jahačkim vodama. Naši će vas članovi rado prošetati na konju uz ribnjak koji se nalazi u nepostrednoj blizini štale. Vašu će pažnju tražiti i ostale naše životnje poput mačaka i pasa koji se neće ljutiti ukoliko im donesete koju poslasticu sa sobom. Osim njih imate priliku pogledati kako to izgleda naše zanimljivo krdo koje se sastoji od magaraca, ponija, mula, ovaca te koza. Pravi ćete dojam seoske idile osjetiti kada čujete kokodakanje naših kokoši i pjetlova, a vaše će poglede privuči i naši simpatični zečevi. Na kraju dana kada se prošetate našim rančem, pogledate kako izgledaju treninzi sportskih konja i opustite se na klupi uz jezero dok se vaši najmlađi igraju u našem parku, imat ćete priliku vidjeti čaroban zalazak sunca na jezeru na kojem će mirno plivati naše guske i patke.

Pozivamo vas da dođete i pogledate kako izgleda skladan život naših životinja i uživate sa svojom obitelji u blizini grada, a dovoljno daleko od svakodnevne gužve i buke. Čekamo vas!

Za više informacija obratite nam se ovdje.

GALERIJU NAŠIH ŽIVOTINJA MOŽETE POGLEDATI ovdje.

Ključne riječi: vikend, konji, domaće životinje, jahanje u prirodi, jahanje